Over mij

Ik ben Sanne, 39 jaar en al bijna 12,5 jaar gelukkig getrouwd met mijn man. Samen hebben wij 2 kinderen, een meisje van 11 en een jongen van 8.

Al een tijdje ben ik bezig met duurzaamheid. Tegenwoordig hoor je er ook steeds meer over. Het gaat niet goed met ons klimaat en als we zo doorgaan gaat het ook niet goed komen ook. Maar wat kan IK daaraan doen… Dat begon ik me steeds meer af te vragen.
Ik geloof sterk in ‘alle kleine beetjes helpen’. En laatst kwam ik een mooie uitspraak tegen:

“It is the greatest of all mistakes to do nothing because you can only do little.” (Sydney Smith)

En daar kan ik het niet anders dan mee eens zijn.. Dus ik besloot opzoek te gaan naar kleine dingen die me helpen duurzamer te zijn. Mijn zoektocht naar deze kleine aanpassingen met misschien maar een klein effect besloot ik te delen. Misschien inspireer ik daarmee anderen om ook kleine dingen te veranderen. En al die kleine dingen bij elkaar hebben dan toch weer een groter effect!

Ik begon met het delen van mijn zoektocht op Instagram.
Dat was voor mij een bekend platform. Maar al snel kwam ik erachter dat dat toch niet echt het ideale platform is op mijn zoektocht echt op te kunnen delen. Ik wilde meer kwijt dan alleen een fototje met wat tekst. Dus een blog leek mij wel wat. Ik heb echter hiervoor nog nooit geblogt (is dat een werkwoord??) dus vergeef me als het er niet allemaal strak en supermooi uitziet.
In mijn blogs schrijf ik puur en alleen mijn eigen ervaringen. Ik vind het ontzettend leuk om te horen dat mensen naar aanleiding van mijn blog ook dingen gaan proberen om duurzamer bezig te zijn maar het kan natuurlijk zijn dat je niet zo enthousiast over iets bent als ik. Andersom kan natuurlijk ook. Er zullen ongetwijfeld dingen voorbij komen waar ik niet heel enthousiast over ga zijn waar een ander juist wel heel enthousiast over is.. Iedereen is anders, iedereen heeft z’n eigen verwachtingen en ervaringen… in deze blog schrijf ik over de mijne.

Wil je geen blogs missen? Rechts onder mijn instagramfeed zit een knop om mijn blog te kunnen volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s